Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@01:20:00 GMT

لپ تاپ های استوک

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۴۳۵۳

لپ تاپ های استوک

لپ تاپ های استوک ، همان لپ تاپ های کارکرده ای هستند، که بعد از مدت کوتاهی استفاده از کشور های اروپایی و آمریکایی با عنوان استوک وارد ایران و سایر کشور های خاور میانه می شوند.

به گزارش برنا، لپ تاپ های استوک ، همان لپ تاپ های کارکرده ای هستند، که بعد از مدت کوتاهی استفاده از کشور های اروپایی و آمریکایی با عنوان استوک وارد ایران و سایر کشور های خاور میانه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام برند های لپ تاپ نو در لپ تاپ های استوک موجود می باشد.

فرق لپ تاپ استوک با دست دوم

معمولا بیشتر افراد در مورد فرق لپ تاپ استوک با دست دوم آگاهی ندارند، در واقع لپ تاپ دست دوم  همان لپ تاپ کار کرده است ؛ که شاید ممکن است تا به الان یکی از آن را خریداری کرده باشیم و یا نیز لپ تاپ خود را با عنوان کارکرده فروخته باشیم؛ قطعا می دانید پیدا کردن لپ تاپ دست دوم برند و کاملا سالم و تمیز کار آسانی نیست ، فرق لپ تاپ استوک با دست دوم همین است ؛ لپ تاپ استوک، دستگاهی برند ، پیشرفته، مرتب و سالمی است که مدت کوتاهی توسط افرادی در کشور های اروپایی و آمریکایی مورد استفاده قرار گرفته ، و پس از مدتی برای کشور های متقاضی صادر شده است.

معمولا فروشگاه های لپ تاپ ، در کشور های آمریکایی و اروپایی برای مشتریان خود ،خدماتی مثل برگشت کالا توسط مشتری ، قائل هستند و افراد پس از خرید می توانند تا ۳۰روز محصول را به هر دلیلی به شرکت و یا فروشگاه بازگردانند و تمام وجه پرداختی خود را دریافت کنند ، در این صورت این شرکت ها و مراکز فروش کامپیوتر و لپ تاپ ها ، با حجم عظیمی از دستگاه های مرجوعی که از حالت آکبند خارج شده ولی برای فروش و استفاده  تمیز و سالم هستند مواجه هستند بنابراین تصمیم به صادرات لپ تاپ های استوک می گیرند.

قبل از خرید هر نوع لپ تاپی چه لپ تاپ نو چه دست دوم و یا استوک؛ انتظارات و نیاز های خود از لپ تاپ را مشخص کنید تا انتخاب یک لپ تاپ مناسب برای شما آسان تر شود.

مثلا برای برنامه نویسی و طراحی گرافیک یا گیمینگ و...به لپ تاپ های پرقدرت و پیشرفته نیازمند هستید، اما برای کار های اداری و روزمره می توانید به لپ تاپ های ساده و معمولی اکتفا کنید.

لپ تاپ های استوک به دو دسته تقسیم می شوند گروه اول لپ تاپ های سالم با ظاهری تمیز و مرتب هستند ، با لپ تاپ نو هیچ فرقی ندارند و بین مشتریان بسیار محبوب و پر طرفدار هستند‌، از لحاظ کیفیت نیز بسیار مرغوب و درجه یک می باشند. گروه دوم ، لپ تاپ هایی هستند با وجود خط و خش و ایرادات جزئی که قابل چشم پوشی است ؛ اما از لحاظ فنی سالم و بدون عیب می باشند.

قیمت لپ تاپ های استوک

امروزه برای خرید یک لپ تاپ ارزان ولی در عین حال با کیفیت ، به دانش و آگاهی هایی نیاز است، اکثر افراد در هنگام خرید لپ تاپ تنها قیمت ارزان آن را مورد توجه قرار می دهند ، اما این درحالی است که لپ تاپ خوب ، لپ تاپی است که در عین ارزان بودن بتواند پاسخگوی نیاز های شما نیز باشد.

در حال حاضر در کشور ما به دلیل تورم و نوسانات ارزی، لپ تاپ ها قیمت مشخص و ثابتی ندارند، اما به طور کلی همواره لپ تاپ های استوک نسبت به لپ تاپ های نو و آکبند ارزان تر هستند .

لپ تاپ های دست دوم یا کارکرده نیز از قیمت کمتری برخوردار هستند اما از لحاظ کیفیت نسبت به لپ تاپ های استوک اروپایی کم کیفیت تر و گاهی به دلیل کارکرد زیاد ، مشکل دار هستند . بنابراین هنگام خرید لپ تاپ دست دوم تنها به قیمت ارزان آن اکتفا نکنید ! و کیفیت و کارایی آن را نیز مد نظر قرار دهید.

مزایا و معایب لپ تاپ های استوک

قطعا مهم ترین دلیل خرید لپ تاپ های استوک قیمت ارزان،  و کیفیت بالای آنها است .

در حال حاضر استفاده از لپ تاپ برای تمامی افراد امری ضروری است از طرفی به دلیل قیمت گران لپ تاپ های نو ،خرید آن برای بسیاری از افراد ممکن نیست ، و گزینه جایگزین آن خرید لپ تاپ های استوک است.

بدنه این لپ تاپ ها بسیار مقاوم ساخته می شوند و تست های امنیتی زیادی را در چند مرحله طی می کنند، همچنین در ساخت بیشتر این لپ تاپ ها قطعات با کیفیت و مرغوبی بکار برده می شود که باعث افزایش طول عمر آنها می شود.

از تنها معایب لپ تاپ های استوک عدم گارانتی می باشد، اما شما می توانید با خرید از فروشگاه ها و مراکز فروش معتبر و با راهنمایی متخصصان خبره ، لپ تاپ مورد نظر را با اطمینان خاطر خرید کنید.

مزایا و معایب خرید لپ تاپ دست دوم

مزایا:

خرید یک لپ تاپ دست دوم باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود. با خرید لپ تاپ دست دوم، به کاهش حجم زباله های الکترونیکی کمک بسزایی می کنید .

معایب:

لپ تاپ دست دوم یا کارکرده، تحت گارانتی نیست! اکثر لپ تاپ های دست دوم ، به دلیل کارکرد زیاد مستهلک هستند.

نکات ضروری که قبل از خرید لپ تاپ دست دوم باید در نظر گرفت!

خرید لپ تاپ دست دوم دارای ریسک زیادی است ، قبل از خرید می بایست از سلامت تک تک قطعات لپ تاپ اطمینان حاصل کنید، و هنگام خرید فاکتور های زیادی را در نظر بگیرید.

بررسی ظاهر لپ تاپ بررسی صفحه نمایشگر توجه به مادربرد دستگاه اطمینان از سلامت باتری بررسی و تست کیبورد لپ تاپ بررسی پردازنده لپ تاپ دست دوم توجه به رم لپ تاپ

برای اطمینان خاطر ازخرید لپ تاپ دست دوم یا استوک ، از فروشگاه های معتبر خرید کنید.

اگر نمی خواهید به صورت حضوری لپ تاپ بخرید ، فروشگاه های اینترنتی زیادی وجود دارند که نماد الکترونیک دارند و لپ تاپ های استوک و دست دوم را عرضه می کنند، به علاوه این سایت ها مهلت تست چند روزه نیز در اختیارتان قرار می دهند تا بتوانید تمام قسمت های لپ تاپ را بررسی کنید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران زباله طول عمر گرافیک نمایشگر خرید لپ تاپ دست دوم لپ تاپ های استوک لپ تاپ فروشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم

محمدجواد ظریف می‌گوید در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند.

به گزارش جماران، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه پیشین ایران در سلسله نشست‌های چهلمین سال تاسیس انتشارات اطلاعات و در نشست اول آن با عنوان «ژئوپلیتیک خلیج‌فارس» به سخنرانی پرداخت که مهمترین اظهارات او به شرح زیر است:

دنیا گرفتار چالش شناختی است.

خطا‌هایی که بعضا صورت می‌گیرد به دلیل شناخت و ادراک نادرست است.

دوستان ما در جنوب خلیج فارس ادراک خود را اصلاح می‌کنند و ما در اصلاح این ادراک تا حدودی عقب هستیم.

هنوز این تفکر غلط خرید امنیت در این کشور‌های عربی وجود دارد البته ان‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که نمی‌توانند با وابستگی به یک قطب برای خود امنیت تامین کنند.

کویت قبل از اینکه به کشتی‌های خود پرچم امریکا بزنند پرچم شوروی را نصب کرده بودند.

این کشور‌ها این مشکل ادراکی را کماکان دارند که باید امنیت را خرید و نخستین آن‌ها صدام بود. آن‌ها تلاش کردند امنیت را با کمک صدام بخرند.

یکی از رهبران کشور‌های حاشیه خلیج فارس شخصا به آقای روحانی گفتند که ما ۷۵ میلیارد دلار به صدام پرداخت کردیم.

زمانی که ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت و طارق عزیز گفت تا مذاکره صورت نگیرد، آتش بس صورت نمی‌گیرد، دبیرکل وقت سازمان ملل به وزیرخارجه وقت دولت ریگان زنگ زد و او به دبیرکل جواب داد که ما در مهرماه که به نیویورک بیاییم با شما در این باره گفتگو خواهیم کرد. می‌دانید که تاریخ را نمی‌توان فراموش کرد. وقتی این شرایط پیش امد دبیرکل به پادشاه وقت سعودی زنگ زد و ملک فهد در تماس با صدام، او را به پذیرش آتش بس متقاعد کرد. پادشاه وقت به صدام می‌گوید: «غرور ایرانی را زیر پا نگذار.» عربستان در ان زمان این فهم را داشت که نمی‌تواند کاملا به صدام اعتماد و تکیه کند، اما در عمل متفاوت هم عمل می‌کرد.

وقتی سیاست خرید امنیت از عراق شکست خورد، این کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس برای خرید امنیت به سراغ شوروی و امریکا رفتند.

همین کشور‌ها امروز برای خرید امنیت به سراغ اسراییل رفتند و متوجه نیستند که اسراییل در تاریخ خود از هیچکس حمایت نکرده و حتی به امریکایی‌ها در مذاکرات آزادی گروگان‌ها لگد زده اند. اسراییل در تاریخ تقلبی خود به هیچکس رحم نکرد. این اشتباه شناختی کنار نرفته است.

زمانی که آرامکو را تیر غیب زد، سعودی‌ها انتظار حمایت از آمریکا داشتند و حالا هم به دنبال خرید امنیت از اسراییل هستند.

اشتباه ادراکی دوم ما و اعراب این است که فکر می‌کنیم امریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است، اما امریکا به انتقال حضور و نفوذ به خارج از این منطقه است.

امریکا دیگر قدر قدرت نیست. ما قدرت بزرگ داریم، اما هژمون نداریم. در جهان امروز دیگر قطب نخواهیم داشت، اما یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود. اعراب منطقه و اسراییل به همین دلیل با برجام مخالف بودند که نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند.

امریکا در حال برون سپاری تامین امنیت به اسراییل است و کشور‌های عربی منطقه که به دنبال عادی سازی رابطه با اسراییل هستند باید بدانند که دیر یا زود قربانی تامین منافع اسراییل خواهند شد.

اشتباه ادراکی سوم که به ما هم بازمی گردد این است که اگر با چیزی مخالفت کردیم و، چون خود را مرکز مشروعیت عالم می‌دانیم اگر به چیزی مشروعیت ندهیم جنبه اجرایی و عملیاتی پیدا نمی‌کند. در کاسپین این اشتباه را مرتکب شدیم و در مذاکرات شرکت نکردیم و بستر دریا را در غیاب ما تقسیم کردند.

عدم حضور به معنای عدم شکل گیری از ترتیبات امنیتی خلیج فارس نیست بلکه به معنای عدم تامین منافع شما است. مگر جلوی طالبان را توانستیم بگیریم؟ خیر؛ از روند مذاکره حذف شدیم. همین قاعده درباره مسیر‌های مواصلاتی هم هست که از این مسیر‌ها دور ماندیم و بعضا حذف هم شدیم.

در دنیای کنونی هم امریکا نمی‌تواند با وتو در شورای امنیت، مانع از قدرت مقاومت مردم غزه شود. جنگ اسراییل با مردم غزه هفت ماه است که ادامه پیدا کرده، اما جنگ اسراییل با کشور‌های عربی شش روزه تغییر کرده است. آمریکا نمی‌تواند تصمیم گیری‌ها را وتو کند و این را دنیا و مردم و افکار عمومی این را ثابت کرده اند.

دو مبنای بازدارندگی، نصر خدا و قدرت مردم هستند.

مهم‌ترین کاری که می‌توانستیم پس از جنگ غزه بکنیم این بود که پیشنهاد توافق منع تجاوز به کشور‌های منطقه داده و کنش ایران هراسی را نابود کنیم.

تصویر ترسناک ساختن از ایران، هدف اسراییل است و ما هم نباید در این تله بیفتیم.

این اشتباه ادراکی ما که خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد اشتباه است. تصور نکنیم اگر fatf را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم و با تبعات ان روبه رو نمی‌شویم.

دنیای امروز هرروز در حال تغییر است و ما هم هرروز باید فکر خود را نو کرده و تفکر جهان دو قطبی را کنار بگذاریم و واقعیت‌ها را ببینیم.

بسیاری از انگاره‌های ما درباره نظم جهانی و حتی مردم خودمان غلط است.

همسایه‌ها برای ما فرصت هستند.

مردم برای ما فرصت هستند نه تهدید. به فرصت، امکان بالندگی بدهیم.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • عجیب اما واقعی؛ رکورد جالب استوک سیتی در نیمه‌نهایی‌های لیگ قهرمانان اروپا!
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی